Akció!

BrightWhite® utántöltő 20 alkalomra

3 vásárlói értékelés

19.990 Ft

Rendelj utántöltőt BrightWhite 32 LED-es fogfehérítő készülékedhez. ULTRA WHITE gél formulánk nemcsak rendkívül hatékony, hanem nagyon gyengéd is a fogakhoz. Fehérítsd fogaid fájdalom és érzékenység nélkül!

Fogfehérítő gélünk kulcsfontosságú összetevője a nátrium-perkarbonát, egy környezetbarát fehérítőszer, amely a gélben lévő többi fejlett összetevővel együtt akár 4-6 árnyalattal is fehéríti fogaidat. Az eredmény klinikailag igazolt (32 LED izzós BrightWhite lámpával)1!
Összetevők: glicerin, víz, karbomer, trietanol-amin, szukralóz, csillám, borsmenta olaj, nátrium-perkarbonát

Cikkszám: BRI-REF-20 Kategória:

Leírás

Professzionális összetevők

Fogfehérítő gélünket az USA-ban gyártják vegán összetevőkből. Gélformulánk nemcsak rendkívül hatékony, hanem nagyon kíméletes is. Fehérítsd fogait fájdalom és érzékenység nélkül!

Fogfehérítő termékeink legfontosabb összetevője a nátrium-perkarbonát, egy környezetbarát fehérítőszer, amely a gélünkben lévő egyéb professzionális összetevőkkel együtt akár 4-6 árnyalatnyit is fehéríti fogaidat. Az eredmény klinikailag igazolt!

Miért peroxidmentes?

A peroxid alapú fogfehérítő gélek roncsolják a fogzománcot, érzékennyé teszik a fogakat, és néha sérüléseket okoznak. Ezek a termékek hidrogén-peroxidot vagy rosszabb esetben karbamid-peroxidot tartalmaznak, amelyek helytelen használat esetén nagyon veszélyesek lehetnek.

A BrightWhite® peroxidmentes fogfehérítő rendszer valami egészen mást kínál, mint a piacon kapható többi otthoni fogfehérítő. A BrightWhite® a fogorvosi rendelőkben alkalmazott fogfehérítési módszerekhez hasonlóan működik. Azonban teljesen természetes összetevőket tartalmaz, amelyek védik és nem érzékenyítik a fogakat, és nem károsítják a fogzománcot.

A BrightWhite® peroxidmentes fogfehérítő rendszer az otthoni fogfehérítők legújabb és legbiztonságosabb generációja. Kutatások megállapították, hogy a legfontosabb fogfehérítő tulajdonságok a biztonság, a hatékonyság és a lehető legegyszerűbb használat. Így született meg a BrightWhite® legújabb 32 LED izzós peroxidmentes fogfehérítő rendszer, amely minden eddiginél egyszerűbben, biztonságosabban és hatékonyabban teszi hófehérré fogaidat.

A gélről

Fogfehérítő termékeink legfontosabb összetevője a nátrium-perkarbonát, egy környezetbarát fehérítőszer, amely a gélben lévő egyéb továbbfejlesztett összetevőkkel együtt akár 4-6 árnyalatnyit is fehéríti fogaidat. Az eredmény klinikailag igazolt!
Fogfehérítő géljeink az USA-ban készülnek természetes, vegán összetevőkből. Gélformulánk nem csak rendkívül hatékony, hanem nagyon kíméletes is. Fehérítsd fogaid fájdalom és fogérzékenység nélkül!

Mit tartalmaz a készlet

BrightWhite® fogfehérítés utántöltő készlet 10 alkalmas

 • 1x 10ml fogfehérítő gél
 • 1x 3ml remineralizáló gél

Hogyan kell használni

Javasoljuk, hogy a fehérítő kezelést este végezd el, mert 3 óráig a kezelés után nem szabad enni.
A BrightWhite® otthoni fogfehérítő rendszer nagyon könnyen és kényelmesen használható a legújabb generációs 32 LED izzós lámpának köszönhetően. A fogfehérítő gélt a lámpához rögzített, dupla ívű, ultravékony fogsínbe kell nyomni. Helyezd magad kényelembe, és tedd a lámpát a szádba 20 percre. A legmodernebb 32 LED izzóval rendelkező LED-technológiának köszönhetően tökéletes eredményt érhetsz el mind a 32 fogadon.

5.00
3 értékelés alapján

 1. Hegedűs Judit (igazolt vásárlás)

  Már 2017 óta hű vásárlótok vagyok és nagyon köszönöm hogy azóta is töretlen a minőségetek! Imádom!💗

 2. Kisteleki Márk (igazolt vásárlás)

  nekem csak a bw, már 10 éve vagyok rajongó!

 3. Losonczi Éva (igazolt vásárlás)

  évente 1x csinálok frissítő fogfehérítő kúrát, nekem még a régebbu led lámpám van, gondolkodom az új lámpa megvásárlásán.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.