Akció!

BrightWhite® 32 LED-es otthoni fogfehérítő szett 2×20 alkalmas páros

3 vásárlói értékelés

64.990 Ft

Bemutatjuk az otthoni fogfehérítők legújabb generációját: BrightWhite® fogfehérítő gél ULTRA WHITE formulával. Az USA-ban készült, a piacon kapható legerősebb 32 LED-es izzós high-tech lámpával, peroxidmentes és fájdalommentes.
Összetevők: glicerin, víz, karbomer, trietanol-amin, szukralóz, csillám, borsmenta olaj, nátrium-perkarbonát

Cikkszám: BRI-LED-2X-20 Kategória:

Leírás

A legerősebb

A legújabb generációs 32 LED-es high-tech lámpánk a legerősebb a piacon. Felgyorsítja a fogfehérítési folyamatot és javítja a gél eredményét, ultravékony, dupla ívű fogsín és ultrakönnyű lámpatest.

Miért peroxidmentes?

A peroxid alapú fogfehérítő gélek roncsolják a fogzománcot, érzékennyé teszik a fogakat, és néha sérüléseket okoznak. Ezek a termékek hidrogén-peroxidot vagy rosszabb esetben karbamid-peroxidot tartalmaznak, amelyek helytelen használat esetén nagyon veszélyesek lehetnek.

A BrightWhite® peroxidmentes fogfehérítő rendszer valami egészen mást kínál, mint a piacon kapható többi otthoni fogfehérítő. A BrightWhite® a fogorvosi rendelőkben alkalmazott fogfehérítési módszerekhez hasonlóan működik. Azonban teljesen természetes összetevőket tartalmaz, amelyek védik és nem érzékenyítik a fogakat, és nem károsítják a fogzománcot.

A BrightWhite® peroxidmentes fogfehérítő rendszer az otthoni fogfehérítők legújabb és legbiztonságosabb generációja. Kutatások megállapították, hogy a legfontosabb fogfehérítő tulajdonságok a biztonság, a hatékonyság és a lehető legegyszerűbb használat. Így született meg a BrightWhite® legújabb 32 LED izzós peroxidmentes fogfehérítő rendszer, amely minden eddiginél egyszerűbben, biztonságosabban és hatékonyabban teszi hófehérré fogaidat.

Vezeték nélküli töltés

Nem kell többé elemet cserélned, beépített akkumulátort tartalmaz.

A gélről

Fogfehérítő termékeink legfontosabb összetevője a nátrium-perkarbonát, egy környezetbarát fehérítőszer, amely a gélben lévő egyéb továbbfejlesztett összetevőkkel együtt akár 4-6 árnyalatnyit is fehéríti fogaidat. Az eredmény klinikailag igazolt!
Fogfehérítő géljeink az USA-ban készülnek vegán összetevőkből. Gélformulánk nem csak rendkívül hatékony, hanem nagyon kíméletes is. Fehérítsd fogaid fájdalom és fogérzékenység nélkül!

Vízálló

Teljes IPX6* vízállóság, zuhanyzás vagy fürdés közben is használhatod.

* IPX6 védett a nagynyomású vízsugárral szemben bármilyen szögből.

Mit tartalmaz a készlet

BrightWhite® 32 LED-es vezeték nélküli fogfehérítő készlet 2×20 alkalmas (ideális választás pároknak vagy barátoknak)

 • 2x ERŐS 32 LED-es készülék (IPX6) dupla ívű, ultravékony fogsínnel
 • 2x mágneses töltőkábel
 • 4x 10ml fogfehérítő gél
 • 2x 3ml remineralizáló gél
 • 2x fogszínskála
 • 2x használati utasítás

Hogyan kell használni

Javasoljuk, hogy a fehérítő kezelést este végezd el, mert 3 óráig a kezelés után nem szabad enni.
A BrightWhite® otthoni fogfehérítő rendszer nagyon könnyen és kényelmesen használható a legújabb generációs 32 LED izzós lámpának köszönhetően. A fogfehérítő gélt a lámpához rögzített, dupla ívű, ultravékony fogsínbe kell nyomni. Helyezd magad kényelembe, és tedd a lámpát a szádba 20 percre. A legmodernebb 32 LED izzóval rendelkező LED-technológiának köszönhetően tökéletes eredményt érhetsz el mind a 32 fogadon.

Kérdésed van? Mi válaszolunk.

Miben más a BrightWhite peroxidmentes fogfehérítő rendszer, mint a rendelői fogfehérítés?

A LEGFONTOSABB, HOGY PEROXIDMENTES! EZÁLTAL BIZTONSÁGOS, NEM RONCSOLJA A FOGAKAT!

A BrightWhite peroxidmentes otthoni fogfehérítő rendszer a fogászati rendelőkben alkalmazott fogfehérítő módszerekhez hasonlóan működik. Hatóanyaga azonban teljesen kímélő összetevőket tartalmaz, amik védik és ápolják a fogakat és nem roncsolják a fogzománcot, mint a peroxid tartalmú fogfehérítők. A BrightWhite otthoni fogfehérítő rendszer az otthoni fogfehérítők legújabb és legbiztonságosabb generációja. A kutatás-fejlesztés legfontosabb szempontjai a biztonság, a hatékonyság és a minél egyszerűbb használat voltak. Így született meg a most a legújabb generációjú BrightWhite otthoni fogfehérítő rendszer, amely minden eddiginél egyszerűbben, biztonságosabban és hatékonyabban varázsolja fehérrebbé fogaidat.

Miben különbözik a BrightWhite más otthoni fogfehérítőktől?

A LEGFONTOSABB, HOGY PEROXIDMENTES! EZÁLTAL BIZTONSÁGOS, NEM RONCSOLJA A FOGAKAT!

A BrightWhite otthoni fogfehérítő rendszer teljesen mást nyújt, mint a többi otthoni fogfehérítő, amik rossz eredményhez vezetnek, esetenként sérüléseket is okoznak és még nem is érnek el eredményt csak kidobott pénz. Ezek a termékek karbamid-peroxidot vagy, ami még rosszabb hidrogén-peroxidot tartalmaznak, amik nagyon veszélyesek lehetnek, ha helytelenül használják Őket. Az általunk forgalmazott otthoni fogfehérítő rendszer ehhez képest a genetikailag adott fogszínünkön túl is képes kifehéríteni fogainkat, ezért azok is látványos eredményt érhetnek el használatával, akiknek eredeti fogszíne nem fehér, hanem sárgás árnyalatú.

Mennyire tartós az eredmény?

A fogfehérítés tartóssága erősen függ az életviteltől, a sok dohányzás, kávé, tea, kóla fogyasztás, mind lerövidíti a visszaszíneződési időt. Megfelelő életvitel mellett a BrightWhite peroxidmentes fogfehérítőnek köszönhetően több mint 4-6 hónapig tart a fogak visszaszíneződése.

Számítsak fájdalomra?

Egyáltalán nem. A BrightWhite otthoni fogfehérítő használata semmilyen fájdalommal nem jár, mivel peroxidmentes. Enyhe bizsergő érzést tapasztalhatunk, ami annak a következménye, amikor is a fehérítő gél a 32 LED izzós lámpa fényére reagálva kölcsönhatásba lép a fogfelszínnel, de ez teljesen normális. Alapvetően zománchiba esetén léphet fel némi érzékenység.

Mi okozza a fogak elszíneződését?

A fogak színe lehet örökölt és/vagy szerzett. Az örökölt fogszín is változtatható fogfehérítéssel. A szerzett fogszín lehet gyermekkori antibiotikum, fluorid hatása, vagy életmód eredetű.
Gyógyszerek, például antibiotikum hatására a fog elsárgulhat, ha gyermekkorban túlzott mértékben került a szervezetbe. Ezt a matt sárgás színt befolyásolni nem lehet. Tetraciklin esetén a fogak töve szürkés-barnás, közepe tájékán sárgább, éle hófehér. Ez antibiotikum okozta elszíneződés. Az ilyen elszíneződést is lehet fehéríteni. A fogak elszíneződését élelmiszerekből származó színes, szerves anyagok, az ún. kromogének okozzák. Különösen a kávé – tea – vörösbor hármas színezi meg a fogakat, de az idő múlásával egyébként is veszítenek a fogak a fehérségükből. A sodium-perboráttal szemben e vegyületek nem stabilak, hatásukra, alkoholokra és szerves savakra esnek szét, amelyek a fogfehérítés során immár kioldhatók, kimoshatók a fogzománc anyagából, a zománcprizmák közül.

Fehéredik-e a fogtömés és a korona?

A tömések, és koronák általában nem fehérednek a fogfehérítés során a foggal együtt. Amennyiben nagyon szennyezettek dohánytól, kávétól stb., akkor valamilyen mértékben fehéredhetnek, visszaállítható az eredeti színük.

Számítsak-e fogérzékenységre?

Egyálltalán nem, mivel a BrightWhite otthoni fogfehérítő peroxidmentes és semmilyen érzékenységet nem okoz. Azonban ha a hidegvízre, a meleg levesre, a savanyúra érzékennyé válik a foga, akkor várhatóan a fogfehérítés alatt is elő fog fordulni, hogy az átlagosnál nagyobb lehet az érzékenység.

Fehérítés után fehér foltok jelennek meg a fogaimon miért van ez?

Semmi ok az aggodalomra, a fehér foltok megjelenése zománchibára utal. Azokra a részekre jobban behatol a fehérítő anyag és ez okozza a fehér foltok megjelenését, de a teljes fehérítés befejeztével pár nap múlva teljesen eltűnnek.
A fehérítést nyugodtan folytassa.

Lehetnek-e mellékhatások?

A fogfehérítésnek különösebb mellékhatásai nincsenek, mint például egy gyógyszer esetében a hányinger, szédülés vagy ezekhez hasonlók.

Káros a fogfehérítés?

Nem, nem káros, legalábbis a peroxidmentes nem. A rendelői fogfehérítés azonban már az lehet, mivel azokat peroxid tartalmú géllel végzik. Valamint a peroxid tartalmú otthoni fogfehérítők is, ha nem megfelelően alkalmazzuk Őket. Sokan azt hiszik, hogy fogfehérítéskor a fogzománc felszínéből marnak le egy vékony részt. EZ NEM IGAZ! A fogfehérítés során a nátrium-perkarbonát alapú fehérítő anyag kioldja a fogzománcból a szennyeződéseket, de annak vastagságát nem befolyásolja.

Kinek nem ajánljuk?

Nincs ilyen, mivel a BrightWhite fogfehérítő rendszer természetes összetevőket tartalmaz, ezért teljesen biztonságos. Fogfehérítést CSAK egészséges fogakon alkalmazzunk!

Kezelés után ehetek, ihatok mindent?

FONTOS: A kezeléseket követően 3-4 óráig nem szabad ennünk, dohányoznunk, majd 48 óráig kerülnünk kell a színes ételek, italok fogyasztását. Ezt nagyon fontos betartani!

Sosem vagy teljesen felöltözve mosoly nélkül.

Martin Charnin

5.00
3 értékelés alapján

 1. Zsolnai Cecília (igazolt vásárlás)

  Nagyon szeretjük , kényelmes és hatásos csak ajánlani tudom !! ☺️

 2. Dr. Kása Balázs (igazolt vásárlás)

  Tökéletes termék. Minket nagyon megfogott a dizájn is és az egész arculat! A hatásáról nem is beszélek! Biztosan visszatérő vásárlók leszünk!

 3. Kittike (igazolt vásárlás)

  Imádjuk!💗💗

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.