Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

Top EU line

Játékszabályzat

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

 1. A JÁTÉK MEGNEVEZÉSE:
 1. A játék megnevezése: BrightWhite Török Riviéra utazás.

 

 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS JÁTÉK RÖVID LEÍRÁSA:
 1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője a Whitening Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1068 Budapest, Városligeti fasor 24.; cégjegyzékszám: 01 09 338491; adószám: 26673170-2-42; képviselő: Bildhauer Nóra ügyvezető), a továbbiakban "Szervező", a BrightWhite termékek forgalmazója.
 2. A nyereményt a Szervező biztosítja.
 3. A jelen játékszabályzat a http://www.brightwhite.hu/jatekszabalyzat címen érhető el.
 4. A játék nem rendszeres játék, eseti jelleggel kerül lebonyolításra.
 5. A Játékkal kapcsolatosan a jelen Játékszabályzat tekintendő teljes körű tájékoztatásnak, minden más, máshol fellelhető vagy kapott információk jelen Játékszabályzattól eltérő értelmezéséért a Szervező mindennemű felelősségét kizárja.

 

 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
 1. A Játék időtartama: 2019. május 03. 00.00 órától 2019. június 10. 00.00 óráig tart.
 2. A Játékban valamennyi magyar és külföldi állampolgárságú, magyarországi lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy (magánszemély) jogosult részt venni.
 3. A játékban való részvétel ingyenes.
 4. A játékban résztvevő személy a továbbiakban: „Játékos”.
 5. A részvétel együttesen teljesítendő feltételei az alábbiak:
  1. a Játékos a játék időtartama alatt legalább 15.000 Ft értékben vásárol a Szervező által forgalmazott termékekből a www.brightwhite.hu weboldalon;
  2. a Játékos regisztrál a https://www.brightwhite.hu/index.php?route=account/login#/login linken vagy a weboldalon található Fiók/Regisztráció gombra kattintva.
  3. a Játékos e-mailben megküldi a vásárlás során kapott számla számát (kód) a Szervező alábbi e-mail címére: jatek@brightwhite.hu és ezzel regisztrálja magát a nyereményjátékon való részvételre.
  4. Játékos e-mailben helyesen megválaszolja az alábbi kérdést: Mi a BrightWhite szlogenje?
  5. a Játékos kötelezettséget vállal arra, hogy amennyiben megnyeri a játékot, úgy a nyaralás időtartama alatt készít magáról egy fotót, amelyet elküld az info@brightwhite.hu e-mail címre vagy a @brightwhitehungary megjelöléssel feltölti saját instagram-profiljára
 6. A Játékos csak abban az esetben vesz részt a játékban, ha a fenti – a., b., c., d. és e. pont szerinti – feltételeket együttesen teljesíti a játék időtartama alatt.
 7. A nyereményjátékban való regisztráció során Játékosnak a következő adatokat kell megadnia: Vezeték- és keresztnév, cím, (amelyek megegyeznek a számlán feltüntetett adatokkal) és e-mail cím.
 8. A jelentkezések érvényességével kapcsolatban, vagy bármely más felmerülő vitás esetben a Szervező döntése az irányadó.

 

 1. NYEREMÉNYEK, SORSOLÁS:
 1. A Szervező az alábbi nyereményt biztosítja a Játék során:

Neckermann utazási iroda által szervezett utazás 600.000 Ft értékben 2 főre Török Riviérára , FIX indulással: 2019. július 01.-én 7 éjszaka (5 csillagos LUXUS szálloda SENTIDO Flora Garden Hotel, All inclusive ellátással. Az ár tartalmazza a repülőjegyet, a szállást két főre All inclusive ellátással, illetékeket és reptéri transzfert. A nyeremény nem tartalmazza a fakultatív programok árát és a költőpénzt.)

 1. A felajánlott nyeremény készpénzre nem váltható.
 2. A nyeremény után fizetendő adókat a Szervező magára vállalja.
 3. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játék során a fentieken felül további nyereményeket ajánljon fel, és tegyen elérhetővé a Játékosok számára.
 4. A fődíj sorsolása: 2019. június 13. (csütörtök) 12:00 órakor, a Szervező facebook-oldalán www.facebook.com/BrightWhiteHungary élő közvetítésben kézi sorsolással, közjegyző jelenlétében történik.
 5. A nyereményt a Szervező e-mail útján juttatja el a nyertesnek a regisztrációkor megadott e-mail címre, legkésőbb 2019. június 13.-ig, továbbá feltünteti a BrightWhite facebook-oldalán: www.facebook.com/BrightWhiteHungary.
 6. Szervező a nyertes Játékosnak a számlán feltüntetett személyt tekinti. A Szervező a fődíj nyertesét e-mailben értesíti a nyereményével kapcsolatban, a sorsolást követő 12 órán belül. Amennyiben a fődíj nyertese nem jelentkezik (3 munkanap alatt 3 alkalommal sikertelenül kiértesített), nyereményét nem kereső (nyereményét nem átvevő, nem jelentkező), illetve nem valós adatokat megadó Játékos a nyereményre való jogosultságát elveszti.

 

 1. PÓTNYERTESEK, ÁT NEM VETT NYEREMÉNYEK KISORSOLÁSA:
 1. A nyertes e-mail értesítés útján kapja meg nyereményét. Amennyiben a nyertes Játékos az e-mail-re nem válaszol legkésőbb 2019. június 15.-e 23:59 óráig, sorrendben a következő Játékos, azaz 2., majd 3. stb. Játékos – mint tartalék - szerez jogot a nyereményre, akik a kisorsolás sorrendjében jogosultak az eredeti nyertes helyébe lépni. A tartaléknyerteseket a Szervező csak abban az esetben értesíti, ha jogosulttá válnak a nyereményre.

 

 1. KIZÁRÁS A JÁTÉKBÓL:
 1. A Szervező Általános Szerződési Feltételeit, vagy jelen Játékszabályzatot el nem fogadó, vagy annak bármely pontját megsértő Játékosok nem vehetnek részt a Játékban.
 2. Amennyiben az ÁSZF vagy a Játékszabályzat megsértésére a nyeremény kisorsolása után derül fény, a szabálytalan Játékos akkor is elveszti jogát a nyeremény átvételére és a nyereményt köteles visszaszolgáltatni vagy a pénzbeli ellenértékét a Szervezőnek megfizetni.
 3. A Szervező tulajdonosa(i), alkalmazottjai, vezető tisztségviselő(i), valamint ezen személyek hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban Játékosként.
 4. Részvételük esetén nyereményeiket nem kaphatják meg, ezek újra kisorsolásra kerülnek.

 

 1. ADÓZÁS, BEJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉGEK:
 1. A nyeremény után fizetendő adót a Szervező fizeti.
 2. A nyertes köteles a Szervező rendelkezésére bocsátani mindazon adatokat, amelyek szükségesek lehetnek a nyereménnyel kapcsolatos adókötelezettségek teljesítésére és köteles minden egyéb tekintetben együttműködni Szervezővel.
 3. A nyeremények után a Játékosoknak adófizetési kötelezettsége nem merül fel.
 4. Jelen nyereményjáték a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint nem bejelentés-köteles ajándéksorsolás és nem minősül szerencsejátéknak.

 

 

 1. ADATKEZELÉS:
 1. A játékban résztvevő játékosok adatait a Szervező célhoz kötötten, kizárólag szolgáltatásaival, valamint a Játékos jelen nyereményjátékban való részvételével kapcsolatos kommunikációra használja.
 2. A jelen Játékszabályzat elfogadásával a Játékos hozzájárul, hogy nyerés esetén az adategyeztetés során közölt nevét a Szervező a honlapján és facebook-oldalán közétegye.
 3. A Szervező kijelenti, hogy a Játék megrendezését megelőzően az adatkezelésre vonatkozó törvényi előírásoknak eleget tett.
 4. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése.
 5. A kezelt adatok köre: Vezeték és keresztnév, cím, e-mail cím.
 6. Az érintettek köre: A játékban résztvevő valamennyi játékos.
 7. Az adatkezelés célja: a nyereményjáték funkciójának betöltése, a sorsolás lebonyolítása.
 8. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: adatkezelő az adatokat a sorsolást követően megsemmisíti.
 9. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.
 10. Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintett bármikor, kérheti a személyes adatainak törlését az info@brightwhite.hu e-mail címen, vagy a Somnus Investment Kft. egyéb elérhetőségein (lásd fent).

 

 1. VEGYES RENDELKEZÉSEK:
 1. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy jelen feltételeket vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa, kizárólag oly módon, hogy a Játék feltételei a Játékosok számára kedvezőbbek legyenek vagy a Játékszabályzat a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.
 2. Valamennyi, jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésben Szervező Általános Szolgáltatási Feltételei, illetve a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

Budapest, 2019. május 03.