Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü
0

Top EU line

Hírek

2018-01-16 08:34:00

Az otthoni használatra kifejlesztett fogfehérítő szettek többsége tartalmaz egy úgynevezett fogsínt, mely a nálunk kapható BrightWhite készletek esetében egy rugalmas, szilikon anyagból készült, a fogsorra felhelyezhető egyszerű kis készüléket jelent. A fogfehérítő sín duplaívű, mely azt jelenti, hogy nincs külön az alsó és felső fogsorra egy-egy külön sín, hanem egybe van a felső és alsó fogakra a kialakítás a kényelmes és könnyű használat érdekében.

2018-01-10 16:15:32

Valljuk be, amikor kb. 10 évvel ezelőtt megérkezett Magyarországra a fogfehérítés, még csak a fogorvosi rendelőkben lehetett elérni, igen borsos áron. Így ha akciósan mehettünk is, minimum 100.000 forintot félre kellett rá tenni, melyben még a fogkőleszedés sem volt benne. Emiatt ez sokaknak csak álom maradt, így továbbra is takargatniuk kellett fogukat ha mosolyogni akartak. Ez már szerencsére a múlté ...

2017-11-19 10:36:00

A kozmetikában az egyik legrégebb óta használat anyag a hidrogén-peroxid volt, melyet évtizedekig használnak különféle fehérítési eljárásokra legyen az fogfehérítés vagy hajszőkítés. Viszont a rengeteg kutatás kimutatta, hogy a hidrogén-peroxid nincs jó hatással az emberi szervezetre, így elkezdtek megjelenni a biztonságosabb fogfehérítő anyagok, melyek épp olyan eredményesek, mint a peroxid tartalmú fogfehérítők.

2017-11-03 12:40:00

Az otthoni fogfehérítésben nemcsak az a jó, hogy kényelmesen, akár a kanapén, tévé nézés közben is el tudod végezni a kezelést, hanem az is, hogy annyiszor végzed el a folyamatot, ameddig Te úgy ítéled meg, hogy fogaid már elegendő fehérséggel ragyognak. Mi van akkor, ha időnként szeretnél egy fenntartó kezelést csinálni, viszont a csomagban szereplő fogfehérítő gél már elfogyott?

2017-10-25 09:35:00

A BrightWite® otthoni fogfehérítő csomag már kapható WhiteCoco® aktív kókusz szénnel is, melynek lényege, hogy a kókusz természetes fehérítő erejével, az aktív kókusz szén segítségével távolítja el a mindennapi életvitel - kávé, tea fogyasztás és dohányzás - okozta elszíneződéseket.

2017-10-19 18:26:36

A legtöbben nem mernek fogfehérítést otthon csinálni, mert attól tartanak, hogy ezek az eszközök nem olyan hatékonyak, mint a rendelői eljárás. Vannak olyanok, akik pedig nem tartják elég biztonságosnak, vagy megbízhatónak, mintha dentálhigiénikus csinálná, és azokról sem szabad megfeledkezni, akik szerint ezért az árért nem lehet ugyanolyan eredményt elérni, mint amit a fogorvosnál. Nézzük meg, hogy hova fejlődött a technológia, hogy a fogfehérítés otthon már nem mítosz, hanem egyszerű szokás lett.